KOVÁCSOLTVAS SZERKEZET GYÁRTÁSA

Tekintse meg fő profilunkat

Dobsa és Társa Bt. fő tevékenysége a kovácsoltvas gyártás, illetve forgalmazás, vagy a már meglévő szerkezetek javítása, felújítása, átalakítása. Megrendelőinknek lehetősége van az elemek katalógusból való kiválasztási, vagy akár teljesen egyedi minták kiviteleztetésére.

A munkálatok megkezdését, előzetes egyeztetés és helyszíni felmérés előzi meg, majd árajánlatot teszünk önnek. Az egyeztetés során, a tervezésben katalógussal, fényképekkel, vagy rajzokkal segítjük önt a döntésében. Munkáink több éves működésünk során bizonyítottak ezért nyugtot szívvel teljes körű garanciát vállalunk rájuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

KOVÁCSOLTVAS ELEMEKKEL KIEGÉSZITETT SZERKEZET

Ismerje meg a kovácsoltvas elemeinkkel kapcsolatos szolgáltatásunkat

A kovácsoltvas mellett, kovácsoltvas elemekkel díszített rácsok és kapuk gyártását is vállaljuk és ajánljuk. Ez tulajdonképpen ugyan olyan szép és jó, mint a kovácsoltvas, viszont lényegesen olcsóbb.

Tartósságát, ami év tizedekben mérhető az alapanyagok határozzák meg, viszont itt sokkal nagyobb szabadságot ad az elképzelés. Bármilyen mintát és formát el tudunk készíteni, eddigi kreativitásunkkal megrendelőink elégedettek voltak. A munka végeztével a festést, vagy a színterezést is elvégezzük az igénynek megfelelően.

KOVÁCSOLTVAS ELEMEK FORGALMAZÁSA

Tekintse meg általunk készített kovácsoltvas elemek szolgáltatásunkat

Ahogy említettük, kovácsoltvas elemek forgalmazással is foglalkozunk. Egy személyes találkozó alkalmával katalógusból kiválaszthatja a megfelelő termékeket, melyekből ha nincs raktáron kiszállítjuk önnek Pest megyében. A fenti címen megtalálnak bennünket bármikor, vagy telefonon a 06-20 / 395-44-94-es telefonszámon.

FUVAROZÁS, KÖLTÖZTETÉS

Tekintse meg fuvarozás, költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat

Cégünk tevékenysége 2016.-ban bővült. Fuvarozással, költöztetéssel is foglalkozunk. Amennyiben szükséges rakodókat is biztosítunk! Precízek és megbízhatóak vagyunk! Cégünk több autóval rendelkezik, tehát meg van a kellő gyorsaságunk is a költöztetéshez! Ár megegyezés szerint!

- Iveco maxi zárt teherautó

- 4,5 m es rakodótér

- 3,5 tonna össztömegig